8 Apr 2013

Två elefanter balanserade...


Det där med att göra djurmönster var så kul att jag gjorde en elefant också. Här i två olika tyg. Stackars hårbollen kommer bara att ha mjuka leksaker att leka med när hen kommer ut! 

It was so fun to make animal patterns that I made an elephant too. Here in two different fabrics. Poor furball is only going to have soft toys to play with when it pops out!

4 comments:

metamorphosis said...

Men! Vilka fina elefanter!

Du är inte sugen på att göra ett pysselbyte? En elefant mot ngt jag kan göra till dig? :)

Har nämligen en liten unge här hemma som verkar gilla just "Lll-Lll-Lll" (=elefant) lite mer än andra djur!

Erica Bessant said...

Metamorphosis: Jag gör gärna ett pysselbyte! Förslag på något att byta mot? Och finns det någon speciellt önskad färg på elefanten? =)

Anonymous said...

Fantastiska! Tummen upp för allt bebisrelaterat du gör! Ett tips kan vara att sy ett babynest. Nu vet jag iofs hur ni tänkt sova med bebisen, men även om hen kommer att ha en egen säng så är det väldigt mysigt att tupplura lite i er säng på dagen och när man inte sovit ordentligt på en evighet så kan det vara skönt att slippa oroa sig över att bebisen ska hamna galet. Vi hade ingen babynest utan rullade filtar och bäddade så det blev samma funktion, fast får vi fler barn så skulle jag lätt sy ett eget :-) /linxter

aliciasivert said...

Gillar den brunblommiga elefanten enormt! Så mycket roligare än alla fabricerade fuskpäls-fulingar!