6 Feb 2012

Glastonbury Tor

Long time no blogging... James hade semester förra veckan och som vanligt hade vi en hel massa för oss. Vi postade t.ex. 49 av 52 bröllopsinbjudningar som vi hoppas ska ha kommit fram nu. Jag fick min björkvaccinspruta och vi tog tåget till James pappa för några lugna dagar utanför London. London i all ära, ibland är det väldigt skönt att komma bort från för mycket folk, stadsstressen och luft- och ljudföroreningarna. En av dagarna besökte vi Glastonbury och gick upp till den mytomspunna Glastonbury Tor. 


Själva Glastonbury är en smått bisarr plats. Behöver man en kristallkula, aromatisk olja, New Age litteratur eller en statyett föreställande en älva är det platsen man ska besöka. Tyvärr fanns där inte mycket för en slöjdnörd. Nu när vi är hemma igen och livet har återgått till normal vardag har jag en massa att visa er. Det ska bara fotoredigeras lite först. 

Tack för alla kommentarer om min ring också! Ett speciellt tack till Tyg och Otyg för blogg awarden och vill man läsa om Tyg och Otyg intervjuas hon i Faluns lokala annonsblad HÄR sida 6-7.

James had a weeks holiday last week and we left London for a few days. We saw James dad and visited Glastonbury Tor and the village, a very bizarre place. We're back home now and as soon as I've done some photo editing I have lots to show you. Stay tuned!

3 comments:

Tina said...

Grön gräsmatta! Ser ut som det är fel årstid! Här har vi haft 10-15 minus senaste dagarna! Brr.
Låter som ni haft det bra.
Jag ser fram emot att få se lite bilder.
Kram

Linda said...

Tack för inbjudan!! Vad roligt! Och vilket fint inbjudningskort! :)

Bubbel said...

vilka härliga bilder!