12 Jan 2012

Efterlysning!


Vi är ju mitt upp i det här med att planera vårt bröllop. En hel del är redan ordnat som datum, festlokal och vigselförrättare. Men det är ju det där med festliga slöjdiga dekorationer och inbjudningskort också. Hittills har jag tänkt mig någon typ av festträd på borden,virkade små dukar och kanske något med naturmaterial som mossa t.ex. Ledorden är slöjd, folkligt, natur, ljust och kanske lite knasigt? Så nu fina ni efterlyser jag lite länkar, tips, tricks, bilder och allmänna idéer och tankar som inspiration för mitt huvud är för ovanlighetens skull lite tomt. Kommentera gärna eller maila mig om ni vill!

5 comments:

Tyg och otyg said...

Den här boken kanske kan vara nåt? http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9197251690
Obs att jag inte har läst eller tittat i den själv, men det känns som att den skulle kunna passa. Utgiven på Hemslöjdens förlag och allt!

Pysselfarmor said...

Så spännande!

Kanske något av detta kan vara till inspiration?
http://giacanali.com/blog/2010/05/jillian-daxs-romantic-handmade-everything-california-mountain-elopement/

http://www.365slojd.se/?p=869
http://www.365slojd.se/?p=8691
http://atelierkari.blogspot.com/
http://www.365slojd.se/?p=438

http://strikkedolla.blogspot.com/2011/04/en-hyggelig-innpakning.html

http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/kategori/84948-blommor-att-gora/

http://www.jarbo.se/i2/sites/jarbo/files/filer/beskrivningar_pdf/5-30_low.pdf

Tyg och otyg said...

365 saker du kan slöjda har ju haft några tips de senaste dagarna (kanske det som Pysselfarmor tipsat om ovan, orkar inte copy pastea länkarna). :)

Tina said...

Tyg o otygs boktips kommer med post fr mam. www.brollopstorget.se kanske kan ge tips, fanns med i dagens reklam.
Vi hörs kram mam

Linda said...

Nu vet jag ju inte hur stort bröllop ni tänker ha, men om ni ska ha bordsplacering så hade det kanske varit fint med broderade namnskyltar? Typ korsstygn? Om ni ska ha många gäster så blir det ju ett stort jobb...fast du kanske känner några som kan hjälpa dig att brodera i såna fall?:)

Annars tänker jag att det kanske hade varit fint med lite kurbits på nåt vis? Vet inte hur och vad, men det är ju så fint. Och så dalarna och folkligt! :)