26 Nov 2011

Den stora oroliga maneten

Ibland gör jag inte dem allra snyggaste grejerna. Ibland blir det heller inte riktigt som jag har tänkt. Men oftast har jag kul medan jag håller på. 

Därför presenterar jag stolt min "manet oro"! J tycker att den ser ut som en jättemanet.Vad tycker ni?

I proudly present my crazy, over the top "worry", a swedish traditional decoration. Almost a little like a dream catcher I suppose. J thinks it looks like a giant jellyfish. What do you think?

6 comments:

Tyg och otyg said...

Om du räknar in den där bland de "inte snyggaste grejerna" så måste jag be att få opponera mig - jag tyckte den var fin! Lite manetaktig kan jag hålla med om, men cool likaväl!

Fiff said...

Jag vet inte vad den ser ut som, men färgerna är jättefina ihop! Visst är det härligt att spontanpyssla utan en massa krav :-)

Anonymous said...

Jag tycker oxo att den är jättefin. Och inte alls lik en manet.

Och den är nyttig dessutom, därför att den jagar bort trollen. Eller fångar dom, eller hur det nu var - gammelfarmor berättade om varför man gjorde dom förr i världen, men jag minns så dåligt. Tror dom skulle räkna bitar eller fransar eller nåt, och troll är dåliga på att räkna, så dom får hålla på i all evighet. Och hinner därför inte med nå't bus.

- Mira

metamorphosis said...

Åh, vilken härligt! ...och jag kan berätta att du inspirerat mig till att tota ihop en egen!

Vilken spännande förklaring Mira kom med också, ang. ursprunget. Då kanske det blir jättebra att jag sen hänger upp vår ute på förstukvisten?

Svala said...

Vad roligt att ni gillar den allihopa!

Klart att du ska hänga den på farstukvisten metamorphosis, så att trollen håller sig på dörrmattan! Kul att du blev inspirerad =oP

Maria said...

Skönt ibland att inte känna att allt måste blir det bästa, men jag tycker att den är fin!