14 Mar 2011

The day we went down to the river

I London är det vår nu och påskliljorna blommar, solen skiner och det märks en tydlig temperatur skillnad i luften. Vi tog en promenad längs Thames, njöt av solskenet utan vantar och mössor i vårjacka, tittade på blommorna och på the O2 på andra sidan floden. Helt underbart!

Spring is here and the daffodils are in bloom, sun's shining and there's definately a nice change in temperature. We took a walk along the Thames, enjoyed the sunshine without hats and mittens in our spring jackets, looked at the flowers and the O2 on the other side of the river. Just wonderful!

5 comments:

HandMade said...

Det låter bra! Jag kommer till London om en månad och då vill jag att våren ska ha kommit långt. Här i Sydnorge ligger snön fortfarande som ett tjockt kallt täcke!

Svala said...

Men då behöver du inte oroa dig! I mitten på april är det definitivt nästan grönt och mycket varmare än nu. Får hoppas att vindarna och regnet håller sig borta bara ;).

Tina said...

Här i Dalarna har det varit vår bestående av dagsmeja och riktigt blöta barn, vars skor börjar få en omistkännslig doft av ruttet gräs!
Solen har varit underbar så vad gör blöta barn när de har så roligt?
Vad härligt med blomster, det får vi nog vänta ett tag till på!
kram

Pysselfarmor said...

Det låter helt underbart!
Här i Stockholm är det ganska mycket snö kvar....

Maria said...

En liten ATC?
Jag har broderat en idag, ska vara med på iHannas byte snart. Borde ju egentligen brodera som en dagbok oftare - som du gjort. Men tiden saknas..