21 Mar 2011

Can you guess what's in it?

Virkat en liten (kanske 12x6 cm) påse för något. Ni får gissa för vad om ni vill. I vilket fall kom en av de där snoddarna från snoddmaskinen till bra användning.  Förhoppningsvis filtar påsen ihop sig lite efter vi använt den ett tag...

Crocheted a little (maybe 12x6cm) bag for something. You can have a guess if you want too. In any case, one of those strings from the string machine came to good use. Hopefully the bag will felt a little after we've used it for a while...

3 comments:

Tina said...

Det var knepigt, för en mobil är det nog inte, och "vi" ska använda den, den har en upphängningsögla. Kanske nåt för köket,njaa jag går nog bet just nu. kram mam.

Pysselfarmor said...

Förvaring för ett fins halsband....gissar jag...

michaelsson said...

En tändsticksask som du har dekorerat fint och säkert broderat på också. Och i den lilla tändsticksasken har du lagt små söta broderade fåglar. Pyttesmå fåglar.

Alltså, kan du inte göra en "snodd tutorial". Ser ju sjukt spännande ut.

Hur är det förresten att flytta till ett nytt land? Är det inte totalt förvirrande? vi kanske ska flytta till ett nytt land. Tyvärr inte England. Men ändå.
Fast nu börjar jag bli sådär nervös, liksom orolig. Tänk om sjukvården suger? Eller hur svårt är det att få ett nytt personnummer egentligen? kommer man glömma bort svenska? Ja du vet.