7 Mar 2011

Am I the only one?

Mitt små slöjdade saker berg... sa jag att det bara är dem små sakerna jag gjort (och inte allt)? 

My smaller crafted things mountain... did i say it's only the small things I've made (and not all)?

Hjälp någon?

Help anyone?

8 comments:

Maria said...

Vilken skatt!!

metamorphosis said...

Säger som Maria, vilken skatt!

..och jo, lite känns det igen, dennna ansamling av pysslade pryttlar som sker. Framförallt när man också lägger till ett eller annat pysslande barn i ekvationen... ;-)

Fiff said...

O så mycket fint! Det kan du sälja dyrt! Du har talang, har ju själv sett det "live", min lilla pippi ligger på hallspegeln och väntar på en vårjacka eller liknande :-)

Pysselfarmor said...

små saker blir också en stor hög
;-)

fiiiiiiiiiiint

Anna said...

så fina, hade varit lite kul att sätta på en gardin?!

Tyg och otyg said...

Du kanske skulle öppna en butik på Etsy? Och så måste jag bara säga att jag fattar inte hur du hinner, du måste vara hur produktiv som helst! :)

Svala said...

Till allihopa: Ni är så himla fina! =o)

Tyg och otyg: Jag vet inte hur jag hinner men jag är ju för närvarande arbetslös, det kan ju ha lite med saken att göra. Förövrigt har jag alltid varit "hyperkreativ" jag gör i princip något varje dag. Även när jag pluggade 125% eller sommarjobbade på heltid. Jag kan liksom inte låta bli! =o. Låter jag bli så mår jag bara dåligt till slut.

Tyg och otyg said...

Ja, det kan ju förklara saken förstås. Ofta när jag surfar runt på bloggar funderar jag över hur i hela friden folk hinner göra så mycket, jag tycker aldrig att jag hinner nånting. Jag jobbar iofs heltid men jag har ju inte barn eller trädgård eller sommarstuga eller husrenovering eller nåt sånt som folk OCKSÅ har och ÄNDÅ hinner pyssla en masse. :)
Jag gör nog också nåt nästan varje dag men eftersom jag inte har så mycket tid så går det lite längre mellan gångerna jag får nåt färdigt. :)