10 Jan 2009

De här sportgarnerna (jag har många fler nystan än på bilden) som jag länge tänkt inte duger till mycket fick plötsligt ett riktigt bra användningsområde i mitt nya virkprojekt. Jag borde kanske göra klart några av de andra innan jag börjar med ett nytt men det här är något som jag faktiskt behöver. Så jag lurar mig själv lite när högen i bokhyllan växer lavinartat men det är ju så roligt att börja med nya saker!

Det här är början... bara början.

2 comments:

woa said...

Vad ska det bli? Eller jag kanske får se senare? Önskar verkligena att jag kunde virka eller sticka, du och Lisbet är ju bra på det. På min projektlista står nämligen att göra en randig mössa i massa färger. Men den tiden! Är också sjukt nyfiken på ditt målande. Har du fler bilder på saker du gjort?

Svala said...

Hej moa! Hehe, ja du får nog se senare när jag är klar med det. Det finns ju massor av stick- och virkskolor på nätet om du vill lära dig och enkla mönster på mössor också =o). Kolla en av mina länkar t.ex.

Dessvärre har jag inte så mycket bilder på målningar, jag har knappt målat alls på år och inget av det lilla jag målat är klart så... Men det kanske kommer lite mer bilder på teckningar i dagarna. Jag har kladdat lite under pluggpauserna så håll utkik. Annars blir det mest att virka just nu... tiden räcker inte till för så mycket annat kreativt dessvärre.